Nieuws / Archief

De nieuwe website van VIA

19 november 2018

De nieuwe website van onze vereniging is live!

We hebben geprobeerd om de nieuwe site meer structuur te geven, leesbaarder en daardoor vindbaarder te maken. Het menu aan de bovenzijde is thematisch ingericht. Ook voor alle inhoudelijke dossiers zijn aparte delen van de site ingericht. Het zeer grote archief van de oude website wordt voor het grootste deel overgezet naar deze nieuwe webstie. U kunt volgen hoe ver we daarmee zijn via het nieuwsarchief. We hebben tevens besloten om de oude groene website in de lucht te houden. Dus als u daarin wilt struinen, ga dan naar www.irenebuurtarchief.nl. De ledenadministratie hebben we ook volledig geïntegreerd zodat leden kunnen inloggen en daarmee toegang krijgen tot een beveiligd deel van de website en zelf hun gegevens up-to-date kunnen houden.

Zoekt u iets op onze site en kunt u het nog niet vinden? Probeer dan rechtsboven via de 'loep' een zoekopdracht te geven. Of kijk op www.irenebuurtarchief.nl. U kunt ons natuurlijk ook een mail sturen, via contact@irenebuurt.nl.

Wilt u ons helpen de site steeds verder te verbeteren? Geef ons suggesties van activiteiten en nieuwsberichten, stuur ons daarover een mail. Ook voor andere opmerkingen om de website beter te maken, kunt u ons daar berichten. Hartelijk dank voor uw hulp!

We zijn vooral Frank Warendorf zeer dankbaar voor het gedetailleerde en zeer volledige archief dat hij opbouwde, evenals een groep buurtgenoten die de afgelopen jaren de ledenadministratie verzorgde.

Veel leesplezier op onze nieuwe website!

Het bestuur van VIA

Reacties

  • Katan, M.B., prof. Dr
    Katan, M.B., prof. Dr
    Wat een mooie website! Ik ben blij dat er weer zoveel leven in de vereniging zit. En die naamsverandering is ook goed.