U bent hier:

Nieuws / Archief

31/08/2015

Bij de sloop voor de tijdelijke rechtbank worden de gemaakte afspraken over de werktijden niet nageleefd.

Er werd donderdag 25 juni ruim voor 7 uur 's ochtends begonnen "omdat de sloper eerder was gearriveerd" en ook werd de hele zaterdag 27 juni gesloopt. Door de sloop ondervinden de tegenoverliggende flatgebouwen hevige trillingen. Op 16 juni erkende de gemeente dat ook bij de bouw van de parkeergarage voor het Atrium de regels werden overtreden. Op 29 juni vond er overleg plaats met de vereniging en de buurt. Zie hierover het verslag op de website van Zuidas. Op 25 augustus 2015 was er een vervolgoverleg. Zie hierover onze brief van 31 augustus 2015. Klik hier voor het verslag.
Bouwhinder Atrium uitnodiging tot overleg (e-mail d.d. 16 juni 2015)
Zie ook: Buurt in opstand tegen geluidsoverlast Atrium