Nieuws / Archief

Buurtfeest 2019!

27 mei 2019

Op 26 mei vond het buurtfeest plaats bij de Vijfhoek (einde Minervalaan).

Georganiseerd voor de buurt, en door de buurt. Het was weer supergezellig en er was voor iedereen iets leuks. Voor de kleintjes was er 'eendjes hengelen' en een luchtkussen, en natuurlijk heerlijke poffertjes en andere lekkernijen. Voor de grote kinderen werd een petanque toernooi georganiseerd (jeu-de-boules). Het was een mooi evenement waarbij het weer ook positief meewerkte. Bekende en nieuwe buurtgenoten ontmoetten elkaar onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Dit alles vond plaats op De Vijfhoek en om deze nieuwe Vijfhoek te vieren, was er een bakwedstrijd: wie bakt de mooiste Vijfhoek. Het prijsje werd door onze voorzitter Gery uitgereikt.

Alle dank gaat uit naar iedereen die iets lekkers meebracht en allen die langskwamen om dit feestje zo gezellig en verbindend te maken. De meeste dank gaat uit naar Sjenka die het dit jaar organiseerde.

We hopen jullie allemaal weer te zien bij het volgende buurtfeest!

Alle foto's zijn uiteraard in het fotoboek te vinden, hiervoor dient u wel lid te zijn en in loggen. Klik hier.