Nieuws / Archief

Vertraging werk Brittenpassage

01 juni 2019

 

We ontvingen deze email over de Brittenpassage.

Beste (anoniem gemaakt), 
 
In de afgelopen maanden hebben we u op diverse momenten geïnformeerd over onze werkzaamheden aan de Arnold Schönberglaan voor de nieuwe Brittenpassage van station Amsterdam Zuid en de Vivaldipassage – de toekomstige verbinding voor de fietsers en voetgangers van de Antonio Vivaldistraat naar het Beatrixpark. 
 
Het hoogtepunt van al deze werkzaamheden is de inschuiving van de spoordekken. Deze stonden gepland in het Pinksterweekend van 7 t/m 11 juni a.s. Besloten is dat het inschuiven van dekken uitgesteld wordt naar een later weekend. De achterstand in de voorbereidende werkzaamheden is te groot geworden. De komende buitendienststellingsweekenden gaan wel door en die  gebruiken we om de achterstand in te halen. 
 
Bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden in de weekenden staan de bereikbaarheid en mobiliteit voorop: het spoor en de A10 moeten altijd op maandagochtendvroeg weer beschikbaar zijn voor reizigers en automobilisten.
 
We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en laten het u weten zodra een nieuwe datum voor een inschuifweekend bekend is. Meer informatie kunt u lezen op: www.zuidas.nl.
 
Met vriendelijke groet,
 
(anoniem gemaakt)