Nieuws / Archief

Plantjes uit de vijfhoek

02 juli 2019

 

Onderstaande mail ontvingen wij vandaag van Zuidas...

Vanaf maandag 8 juli gaat Liander beginnen met voorbereidende werkzaamheden om de gasleiding in een deel van de Prinses Irenestraat te vervangen. Vorige week hebben we een bewonersbrief verspreid waarin we dit gemeld hebben (zie ook bijlage). Helaas heeft Liander een klein deel van het plantvak tussen de straat en de Vijfhoek nodig voor de werkzaamheden. Dat betekent ook dat volgende week een deel van de plantjes eruit worden gehaald (het grootste deel van het plantvak blijft gelukkig intact). U kunt de bouwers voor zijn. Heeft u interesse in een aantal plantjes? Kom dan woensdag 3 juli tussen 12 en 15 uur naar de Vijfhoek, met een schepje en een doos of een tas. U kunt zo uw eigen plantjes uitgraven en hopelijk vinden ze een mooi plekje in uw tuin of balkon.

Datum: woensdag 3 juli
Tijd: 12 – 15 uur
Nodig: schepje en tas/doos