Nieuws / Archief

20 september Keep It Clean Day!

20 augustus 2019

Maak samen de buurt schoon op Keep it Clean Day.

Op 20 september is de Keep it Clean Day.

Iedereen die het leuk vindt om samen aan de slag te gaan en schoon te maken in de stad kan zich aanmelden. Samen hebben we de buurt in een mum van tijd weer schoon! Opgeven kan met een groep (schoolklas, bedrijf, vriendengroep of buurtgenoten). De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen in hun eigen omgeving het zwerfafval opruimen.

U mag ook zelf een opruimactiviteit bedenken. Alle acties worden gewaardeerd en dragen bij aan een fijne leefomgeving. De gemeente faciliteert de schoonmaakacties met materialen, zoals ringen of vuilgrijpers. Nederland Schoon levert de andere materialen, als vuilniszakken en hesjes.

Meer informatie en het aanmeldformulier van de Keep it Clean Day is te vinden op:https://www.amsterdam.nl/afval/keep-it-clean-day/