Nieuws / Archief

The Peter Talks over Zuidas

11 maart 2020

 

ThePeterTalks is een praatprogramma dat uitgezonden wordt via Salto ( Groot-Amsterdam 1.200.000 aansluitingen) en 15 minuten via AT5. 

Tevens zal een Youtube kanaal ervoor ingericht worden.
Het heeft een positief uitgangspunt, niet de waan van de dag. De eerste 8 gaan over de kunst met gasten als Ans Markus, Jop Ubbens, Rob Scholte maar ook de eeuwig zwoegende kusntenaars. De opname van deze serie van 8 is in Pakhuis de Zwijger m.u.v. Ans Markus, in haar atelier. Met iedere gast heeft een uitgebreid voorgesprek plaatsgevonden.
Ze worden opgenomen rondom mei 2020 en uitgezonden vanaf juni. Opgenomen om het ook te kunnen ondertitelen.
 
Zo wordt er ook een serie van 8 gemaakt, over en met de Zuidas. De Zuidas is meer dan alleen het beeld dat er heerst over de Zuidas. Opname in de Nieuwe Poort en eerste gast is Ruben van Zwieten. Zou u ook gast willen zijn?

Met vriendelijk groet, kind regards
Peter van der Lichte
www.petervanderlichte.nl
+31 6151 38699