Nieuws / Archief

Versnelde procedure Fonds voor Zuid!

18 april 2020

In totaal is er gezamenlijk 5.000 euro te verdelen door de buurtfondsen.

We ontvingen een email van Fonds voor Zuid...

Graag delen wij het onderstaande bericht in jullie wijkkrant of op jullie website. Het zou fantastisch zijn als meerdere Amsterdam Zuid bewoners komen te weten dat wij deze speciale aanvraag ronde hebben voor iedereen met een mooi corona-hulp idee. Wij willen graag laten weten dat wij er zijn voor een financiële ondersteuning. Als er vragen zijn hierover dan hoor ik dit graag. Je kunt mij gerust bellen of mailen. Fijn als je mij laat weten als je het onderstaande bericht deelt. Dan ben ik goed op de hoogte. Alvast hartelijk dank!

Fonds voor Zuid en de andere buurtfondsen zijn van start gegaan met een doorlopende procedure voor bewoners die een klein corona-gerelateerd project willen uitvoeren en hier (direct) financiële ondersteuning bij nodig hebben. In totaal is er gezamenlijk 5.000 euro te verdelen door de buurtfondsen, ofwel 10 keer 500 euro. Aanvragers krijgen uiterlijk binnen een week de uitslag en de bijdrage. Zo kunnen we bewoners met goede ideeën nog sneller en beter ondersteunen! Ga naar onze website voor meer informatie; www.mensenmakenamsterdam.nl en www.fondsvoorzuid.nl  

N.B.: De reguliere maandelijkse procedure bij Fonds voor Zuid blijft ook van kracht. Het is dus nog steeds mogelijk om een aanvraag in te dienen voor meer dan 500 euro. Deze aanvragen worden zoals altijd maandelijks beoordeeld. 

e:  info@fondsvoorzuid.nl
w: fondsvoorzuid.nl