Nieuws / Archief

Online bijeenkomst over Prinses Irenestraat 59!

08 februari 2021

Kom naar de online Teams bijeenkomst op 16 februari!

Online bijeenkomst
Wilt u meer weten? Op dinsdag 16 februari van 19.30 – 21.00 uur organiseren we een informatiebijeenkomst. Vanwege de coronamaatregelen doen we dat online, via het programma Microsoft Teams. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar contact@zuidas.nl. U krijgt dan nadere informatie om te kunnen deelnemen.

Online geen optie voor u?
Wat betreft de inwoners die geen TEAMS hebben of niet over de middelen beschikken om deel te nemen aan de avond, er zal een passende oplossing worden gezocht. Zij kunnen dit middels de correspondentiegegevens uit de brief die huis aan huis is of wordt verspreid kenbaar maken alvorens wij met hen in contact treden. 

Update 8 februari 2021: Nieuwe ontwikkelingen in de Prinses Irenestraat en PI59
Vernieuwing van het Strawinskyhuis, een make-over van het gebouw op nummer 59 en verlenging van de waterbergende groenstrook. In een notendop zijn dit de ontwikkelingen die tussen juni 2021 en eind 2024 plaatsvinden in de Prinses Irenestraat.
Klik hier voor de vermelding op de website van Zuidas.
Klik hier voor de PDF versie.