Nieuws / Archief

Zuidas: Meedenken over groene ruimte bij wooncomplexen

01 april 2021

Vlak bij het Beatrixpark verrijzen binnen enkele jaren twee appartementengebouwen met in totaal zo’n 350 woningen.

De ruimte ertussen en eromheen krijgt een nieuwe groene inrichting. Op 13 april 2021 kunt u online meedenken over het ontwerp.

De twee appartementengebouwen worden gerealiseerd tussen de gebouwen van Stibbe, AkzoNobel en het St. Nicolaaslyceum aan de ene kant en Kapel & Convict aan de andere kant (zie op het kaartje de twee bouwkavels). Hoewel de definitieve inrichting van de openbare ruimte nog wel even op zich laat wachten, bereiden we het ontwerp nu al voor. Dit doen we omdat dit ontwerp deel uitmaakt van de ontwikkeling van de totale buurt Beethoven, die in fases wordt uitgevoerd en waarvan de ontwerpen goed op elkaar moeten aansluiten. 

...lees hier het gehele artikel met foto's op de website van Zuidas...