U bent hier:

Nieuws / Archief

15/09/2021

De inkoopactie van zonnepanelen is verlengd tot en met dinsdag 28 september.

De actie is voor eigenaren van eengezinswoningen en voor verenigingen van eigenaren (VvE’s) die al van plan zijn om panelen te plaatsen. In Zuid zijn veel daken geschikt om panelen te plaatsen en inmiddels liggen de eerste al op het dak! Wilt u ook nog mee doen met deze actie? Meld u dan snel aan.

Besparen met zonnepanelen
Met zonnepanelen op uw dak wekt u uw eigen duurzame energie op. U bespaart daarmee gemiddeld tussen de € 300,- en € 600,- per jaar op uw energierekening. Ook kunt u de btw van de panelen aftrekken van de belasting. Zo krijgt u 21 procent van uw totale investering terug. Zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 jaar en verdienen zich binnen 7 tot 9 jaar terug. Dat betekent dat u de 16 tot 18 jaar daarna helemaal gratis uw eigen elektriciteit opwekt.

Voordelen van de actie
•    De prijs van de zonnepanelen daalt doordat wij in 1 keer veel inkopen.
•    De inkoopactie loopt via het Regionaal Energieloket. Het Regionaal Energieloket is een onafhankelijke partij die een betrouwbare installateur heeft geselecteerd.
•    We stellen hoge kwaliteitseisen aan de panelen, installatie en service van de installateur.
•    U bent verzekerd van goede garantievoorwaarden.

‘Het wordt je als bewoner heel gemakkelijk gemaakt’
Bert, bewoner en deelnemer actie in Zuid, vertelt: ‘Ik doe mee aan deze actie voor meerdere redenen. Het is financieel interessant, goed voor het milieu en je wekt je eigen energie op. Ook wordt het je als bewoner heel gemakkelijk gemaakt. Het kost me geen tijd om dingen uit te zoeken. Zo kreeg ik snel een overzichtelijke en duidelijke offerte. Daarnaast hebben we ook gebruik gemaakt van de Amsterdamse energielening. Het is een zeer voordelige lening, maar je moet er wel even de tijd voor nemen om het aan te vragen. We krijgen in totaal 18 panelen en ze worden in september geplaatst!” 

Aanmelden Zonnepanelenactie Zuid
U kunt zich uiterlijk tot en met dinsdag 28 september aanmelden voor deze actie. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/amsterdam.nl en klik op ‘Zonnepanelenactie Zuid’.

Klik hier voor een pdf met meer informatie.