U bent hier:

Nieuws / Archief

12/01/2022

Kantoorgebouw Vitrum, met de kenmerkende brug over de Parnassusweg, wordt grondig onder handen genomen.

Het verouderde en gesloten gebouw zal naar verwachting vanaf 2023 een uitgebreide renovatie ondergaan. Tijdens deze renovatie wordt het gebouw verduurzaamd en de plint transparanter en toegankelijker gemaakt.

Met de renovatie van het gebouw ziet de gemeente Amsterdam kansen om ook het openbaar gebied te verbeteren. De gemeente werkt toe naar een omgeving met meer groen, minder verkeer en meer ruimte voor voetgangers. Zo wordt de straat een prettige plek om elkaar te ontmoeten.

Digitale informatieavond
We nemen u graag mee in de plannen tijdens de digitale informatieavond op donderdag 27 januari om 19.30 uur. U komt meer te weten over hoe het gebouw en de omgeving eruit komen te zien en wanneer deze plannen gerealiseerd worden.

In de plannen is er ruimte voor uw inbreng. We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar uw wensen voor de invulling van de begane grond. Dit kunt u laten weten op een digitaal platform, dat na de informatieavond open zal gaan. Hier kunt u ook meer lezen over de voortgang van het project en is er een mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen.

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst op 27 januari door een e-mail te sturen naar Vitrum@NSI.nl. Vervolgens ontvangt u een link voor de digitale informatieavond.

Klik hier voor de flyer