U bent hier:

Nieuws / Archief

12/09/2022

Aanstaande zondag 18 september van 15:00 tot 19:00 uur zijn alle buurtbewoners van de Prinses Irenebuurt van harte uitgenodigd om naar het buurtfeest van de VIA (Vereniging Irenebuurt Amsterdam) op het Prinses Amaliaplein te komen!

We zullen zorgen voor muziek, hapjes en (non-)alcoholische drankjes. Voor de kinderen is er allerhande vermaak, dus die hoeven zich niet te vervelen. Én er zijn erg mooie prijzen te winnen tijdens de buurtbingo! Laat door op onderstaande link te klikken even weten of je er gezellig bij bent. Een account aanmaken is niet nodig, alleen een naam volstaat. We hebben er zin in en kijken uit naar je komst!

Klik hier om je aanwezigheid door te geven.

P.S.: mochten er nog ondernemers in de buurt wonen die graag een bijdrage willen leveren aan het prijzenpakket van de buurtbingo neem dan even contact met ons op via contact@irenebuurt.nl.

Jullie buren;
Sjenka, Jaap, Caroline, Dik, Godfried, Marnix en Quino
Namens de buurtvereniging (VIA)