U bent hier:

Nieuws / Archief

01/12/2022

Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben, is er in de afgelopen drie weekenden gewerkt aan de Beethovenstraat ter hoogte van het WTC en de Strawinskylaan. De werkzaamheden zijn allemaal binnen de planning uitgevoerd. We hebben na afloop van het werk echter geconstateerd dat het asfalt in de hoek van de Strawinskylaan en de Beethovenstraat niet goed aangebracht is: er blijft na een beetje regen vrij snel een grote plas met regenwater staan. Zie de foto’s hieronder. Dit is niet de bedoeling en dat moet worden hersteld, zeker nu de temperaturen dalen en de kans op bevriezing van dit deel van de weg toeneemt.

We willen dit probleem daarom snel verhelpen en komende vrijdag (2 december) al herstellen. Verwacht wordt dat de aannemer ongeveer zes uur nodig heeft. Hij start om 19.00 uur en hij zal rond 01.00 uur zijn werk afronden.

Hij begint rond 19.00 uur met het frezen (verwijderen) van het asfalt dat hersteld moet worden. Dit zorgt voor de meeste geluidsoverlast. Vermoedelijk duurt dat ongeveer een uur, waarna het wegvak wordt opgehoogd en nieuw asfalt wordt aangebracht.

Op het moment dat er gewerkt wordt (tussen 19.00 uur en 01.00 uur) is er geen autoverkeer mogelijk op de betreffende hoek van de Strawinskylaan en de Beethovenstraat. Dat betekent dat het autoverkeer vanaf de Strawinskylaan niet rechtsaf de Beethovenstraat in kan (in de richting van de De Boelelaan). Autoverkeer op de Strawinskylaan kan wel gewoon linksaf naar de Beethovenstraat richting het centrum. Ook het autoverkeer op de Beethovenstraat zelf blijft in beide richtingen mogelijk.

We begrijpen dat dit voor overlast kan zorgen en dat vinden we uiteraard vervelend, zeker na drie weekenden waarin gewerkt werd. We hopen op jullie begrip.