U bent hier:

Nieuws / Archief

17/01/2023

Thomasfilm: Cherry Blossoms


Het Troostcafé organiseert, in samenwerking met De Thomas, twee filmvoorstellingen over het thema verlies en rouw: op 2 februari en 2 maart 2023. De films gaan over hoe je om gaat met verlies, rouw en de dood.

Op 2 februari is er de prachtige Duitse film Cherry Blossoms van Doris Dörrie, die beschrijft hoe binnen een relatie en gezin wordt omgegaan met verlies. Na de film is er gelegenheid om van gedachten te wisselen. Een ticket inclusief drankje kost € 7,50 en is te bestellen op: https://dethomas.nl/activiteiten/thomasfilm-cherry-blossoms/

Het Troostcafé is een rustgevende plek in De Thomas in Amsterdam-Zuid (Prinses Irenestraat 36) voor iedereen die leeft met een verlies. Het Troostcafé is tweewekelijks, in de oneven weken, geopend op dinsdagmiddag van 13:00-15:00 uur. Voorafgaand aan het Troostcafé wordt door De Thomas altijd een lunchconcert georganiseerd van 12:30-13:00 uur. De concerten zijn gratis te bezoeken. Wie daar prijs op stelt kan dus voor aanvang van het Troostcafé een half uur van muziek genieten. Ook hebben we regelmatig een Gedichtenuurtje. Aanmelden is niet nodig. Zie de agenda en meer informatie op de website: www.troostcafe.nl