U bent hier:

Film en Gedichtenuurtje in het Troostcafé

27/02/2023

Film en Gedichtenuurtje in het Troostcafé


Scène uit de film.

Donderdag 2 maart a.s. organiseert het Troostcafé in samenwerking met De Thomas weer een filmavond: deze keer met de bijzondere Japanse film After Life van Hirokazu Kore-eda, die gaat over dierbare herinneringen.

In het voorportaal van het hiernamaals moeten overledenen hun meest dierbare herinnering formuleren.  Nadat de doden het gelukkigste moment van hun leven hebben herbeleefd, vergeten zij de rest van hun aardse bestaan en nemen zij dat ene moment mee naar de eeuwigheid. After Life stemt tot nadenken over ons leven vóór de dood. De film werd met staande ovaties ontvangen en uitgeroepen tot ‘instant classic’.

Ga naar onze website voor meer informatie en aanmelden.
De toegang is 7,50.

Dinsdag 14 maart is er weer een gedichtenuurtje vanaf 13:30 uur.
Voor iedereen die leeft met een verlies. Deelnemers kunnen een gedicht meenemen dat hen raakt, zij kunnen ook komen om alleen te luisteren. Aanmelden is niet nodig.

Het Troostcafé is tweewekelijks open vanaf 13 uur, altijd na het gratis te bezoeken lunchconcert. We zitten in het prachtige gebouw van De Thomas aan de Prinses Irenestraat 36. Meer informatie vind je in de agenda.

We hopen je te zien!

Hartelijke groeten, 

Het Troostcaféteam