U bent hier:

Nieuws / Archief

02/03/2023

Bewonersbijeenkomst Erotisch Centrum

Op 16 februari jl. werd bekend dat er mogelijk een erotisch centrum komt in de buurt van de RAI. Zowel de Groene Zoom (het pad tussen het nhow-hotel en het Beatrixpark) als de ‘lus’ van de afrit S109 (naast het Amstelpark in Buitenveldert), staat op de lijst van drie voorkeurslocaties.

Eind april/begin mei moet de stadsdeelcommissie van Amsterdam-Zuid een positief danwel negatief advies geven over deze locaties aan het college van burgemeester en wethouders. In het najaar van 2023 zal het college een besluit nemen over de definitieve locatie. 

De fracties van VVD, CDA, 50Plus en BIJ1 in Zuid nemen uw mening, suggesties en/of zorgen zeer serieus. We nodigen u daarom graag uit voor onze bijeenkomst op dinsdag 7 maart. 

Programma
Om zoveel mogelijk insprekers aan het woord te laten, krijgt u drie minuten om uw bijdrage te leveren. Als stadsdeelpolitici luisteren wij hier met aandacht naar en stellen u mogelijk enkele vragen. We gebruiken uw kennis en suggesties graag om tot een advies te komen. 

Aanmelden
Wegens beperkte capaciteit is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt als inspreker of toehoorder via dit online formulier:

Aanmelden

Livestream
De avond wordt ook uitgezonden via een livestream. Deze zal te zijner tijd op deze website verschijnen.
Graag tot 7 maart!

Claudia van Zanten (VVD), Jurriaan Limburg (CDA), Paul Beving (50Plus) en Glenda Vijzelman (BIJ1).
Contact: erotischcentrum@gmail.com