U bent hier:

Nieuws / Archief

28/03/2023

Dierbare Dingen Uurtje en Lentewandeling van het Troostcafé

Het Troostcafé organiseert in april twee nieuwe activiteiten:

Dierbare-Dingen-Uurtje

Op dinsdag 11 april is vanaf 13.30 uur in het Troostcafé een Dierbare-Dingen-Uurtje. We vragen je een voorwerp mee te nemen dat je raakt. We luisteren naar elkaar en gaan in gesprek over: Wat betekent dit voor je? En wat herkennen anderen hierin? Aanmelden is niet nodig. Van harte welkom.

Troostcafé Lentewandeling
Op dinsdag 18 april, 13.00-15.00 uur, organiseert het Troostcafé een wandeling voor iedereen die leeft met een verlies: de Troostcafé Lentewandeling. We vertrekken vanuit De Thomas, en verzamelen daar in de foyer. We wandelen in het Beatrixpark en stoppen bij enkele markante punten die ons kunnen inspireren. Na afloop is er in De Thomas koffie en thee. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig, mag wel: info@troostcafe.nl

Het Troostcafé is voor open inloop tweewekelijks op de dinsdagen open vanaf 13 uur, altijd na het gratis te bezoeken lunchconcert. Je vindt ons in het prachtige gebouw van De Thomas aan de Prinses Irenestraat 36. Meer informatie vind je in de agenda.

We hopen je te zien!

Hartelijke groeten, 
Het Troostcaféteam

www.troostcafe.nl

 

Afbeelding: Wereldbol bij de Vaste Plantentuin in het Beatrixpark.