U bent hier:

Nieuws / Archief

22/05/2023

Marcel Steinbach

Beste buurtbewoners,

In maart heeft u van ons een brief ontvangen over het werk aan de openbare ruimte rond WTC Tower Ten. Hierin werd vermeld dat begin mei gedurende een week in de nacht zou worden gewerkt. Dit werk is echter uitgesteld, en zal tussen 21 en 25 mei plaatsvinden.

Tijdens dit werk worden in vijf nachten de bovenverlichting en de bovenleidingen rond het kruispunt Strawinskylaan – Beethovenstraat vervangen. Daarnaast brengen we op de noordelijke rijbaan het definitieve zwarte asfalt aan op de tijdelijke fietsoversteek. We werken tussen 01.00 en 05.00 uur. We doen dit werk ’s nachts om de doorgang voor auto’s en openbaar vervoer zo min mogelijk te hinderen. Gezien de aard van de werkzaamheden zal de geluidsoverlast voor de omgeving beperkt zijn.

In deze vijf nachten geldt bij het kruispunt elke nacht een wisselende omleiding voor autoverkeer, afhankelijk van op welke plek er gewerkt wordt. Deze omleiding wordt ter plekke met borden aangegeven. Wilt u in deze nachten met de auto via het kruispunt Strawinskylaan – Beethovenstraat rijden, houdt u dan rekening met enkele minuten extra reistijd.   

Informatie

Wij realiseren ons dat deze werkzaamheden voor u tot hinder kunnen leiden, maar hopen daarbij op uw begrip. Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met het Informatiecentrum Zuidas via zuidas.nl/contact of telefonisch: 0800 – 5065. Op www.zuidas.nl vindt u meer informatie over de plannen rondom het deelgebied Strawinsky.

Zie link voor de originele bewonersbrief: Bewonersbrief vertraging nachtwerk Strawinskylaan

Met vriendelijke groet,

Coen de Rijk

Projectmanager Zuidas