U bent hier:

3 juli: bijeenkomst werk omgeving Prinses Irenebuurt

20/06/2023

In het gebied tussen station Amsterdam Zuid en de Prinses Irenestraat wordt volop gebouwd. Ook in en rondom het station zijn komende tijd werkzaamheden. Op 3 juli 2023 organiseren we een inloopbijeenkomst in de Thomaskerk om u bij te praten.

Waar in Zuidas

De bouw van het Strawinskyhuis en Tower Ten worden dit jaar afgerond en de renovatie van PI59 is in volle gang. Op termijn gaan we ook in de openbare ruimte aan de slag. Ondertussen werken we hard door aan de vernieuwing van station Amsterdam Zuid. Om u te informeren over wat er de komende periode allemaal op de planning staat, organiseren we op 3 juli tussen 18:00 en 20:00 een informatiebijeenkomst in de Thomaskerk. Er zijn verschillende kraampjes, waar deskundigen van de gemeente, aannemers en ontwikkelaars per project informatie geven. U hoeft zich niet vooraf aan te melden en kunt gewoon binnenlopen.

Zuidasdok

Ook zijn er vertegenwoordigers van Zuidasdok aanwezig bij de inloopbijeenkomst. Zij kunnen u uitgebreid vertellen over de vernieuwing van station Amsterdam Zuid, de 8-daagse afsluiting van de A4 en A10 Zuid in augustus en de afsluiting van de stationstoegang Parnassusweg tot begin september.

Pocketpark PI59

Tijdens de bijeenkomst presenteren we ook het schetsontwerp voor het pocketparkje bij PI59. Eerder vroegen we u mee te denken over de inrichting hiervan. Zo’n 800 mensen gaven hier gehoor aan. Op basis daarvan hebben we een ontwerp gemaakt. Tijdens de inloopbijeenkomst horen we graag uw reactie.

Datum:                       maandag 3 juli 2023 
Tijd:                            18.00 tot 20.00 uur 
Locatie:                      Thomaskerk, Prinses Irenestraat 36