U bent hier:

Update Erotisch Centrum

11/09/2023

Op naar de 10.000 handtekeningen en aanmelden voor bezoek stadhuis

Steeds meer bewoners steunen het Monsterverbond
Sinds de lancering van de actie op 29 juni groeit het aantal logo’s van ondertekenaars op www.tekentegen.nl. In de aflopen weken hebben verschillende bewonersgroepen uit Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid zich bij ons gemeld. Nieuwe steunbetuigers zijn Participatie Amsterdam ZuidStichting Tuindorp OostzaanBewonersvereniging de MirandabuurtVereniging Irenebuurt AmsterdamTeam EC Noord en Stichting Flora 4 Life
 

Online campagne
Afgelopen weekend is een nieuwe social media campagne gestart. Mede hierdoor heeft het aantal ondertekenaars van de petitie tegen de huidige plannen voor een erotisch centrum de afgelopen week een enorme vlucht genomen. De teller staat nu op bijna op 8.000
 

Hulp gevraagd! 

Zoals u weet zijn de ondertekenende partijen uitgenodigd om de verzamelde handtekeningen aan te bieden aan burgemeester Halsema. Wij zouden aanstaande donderdag heel graag op het stadhuis staan met minimaal 10.000 handtekeningen. U kunt helpen om dat voor elkaar te krijgen door deze link te kopiëren en te delen op uw Facebook.  

Mee naar het stadhuis

Op donderdag 14 september tussen 12.30 en 13.30 uur gaat burgemeester Femke Halsema graag met de woordvoerders en (afgevaardigden van) de ondertekenende partijen in gesprek. Een aanzienlijk aantal ondertekenaars hebben al een afgevaardigde bij ons aangemeld. Meer is in dit geval beter. Dus wilt u van uw organisatie ook iemand aanmelden? Mail dit dan uiterlijk woensdag 13 september om 12:00 uur naar info@tekentegen.nl.

Het gesprek op het stadhuis is in aanwezigheid van leden van de raadscommissie Algemene Zaken. Aansluitend op ons gesprek, om 13.30 uur, start de vergadering van de Commissie AZ. Degenen die zich aangemeld hebben krijgen nog een aparte update-mail in de loop van volgende week.

Met vriendelijke groet, 
Brigit Oomes