U bent hier:

Uitnodiging voor bijeenkomst over tijdelijke inrichting openbare ruimte

08/04/2024

In de maanden september en oktober van vorig jaar heeft de buurt via onze online tool Swipocratie kunnen deelnemen aan het denkproces over de tijdelijke inrichting van kavel K, kavel L2 en de omliggende ruimte. Gezien de geplande bebouwing van deze kavels, die naar verwachting pas vanaf 2027 (K) en 2029 (L2) zal plaatsvinden, willen wij deze ruimte tijdelijk inrichten op een manier die de buurt de komende jaren kan gebruiken.

Uit de Swipocratie-enquête bleek dat de buurt met name groen, maar ook ruimte voor sport en spel in deze tijdelijke inrichting wenst. Op basis van deze input zijn er twee ontwerpschetsen gemaakt, die wij graag aan u willen presenteren tijdens een bijeenkomst.

Bijeenkomstinformatie:

  • Datum: dinsdag 23 april 2024
  • Tijd: 19.00 – 20.30 uur
  • Locatie: Dynamo Veluwe 20, Veluwelaan 20, 1079 RA Amsterdam

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij de keuzes voor de schetsontwerpen toelichten en is er ruimte voor vragen en reacties. Er is geen plenair deel; u kunt tussen 19.00 en 20.30 uur gewoon binnenlopen. U bent van harte welkom om deel te nemen.

Vervolg: De reacties uit de buurt zullen worden meegenomen in het vervolgtraject, waarbij de gepresenteerde voorstellen worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Naar verwachting zal dit voor de zomervakantie gereed zijn. Verdere informatie hierover volgt. Het streven is om de tijdelijke inrichting dit jaar te realiseren.

Meer informatie: De volledige resultaten van de Swipocratie zijn beschikbaar op onze website: www.zuidas.nl. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum Zuidas via www.zuidas.nl/contact of telefonisch: 0800 – 5065. Daarnaast is ons Informatiecentrum in het WTC (Strawinskylaan 59) elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Op onze website kunt u zich ook inschrijven voor de Zuidas-nieuwsbrief en aanmelden voor de maandelijks wisselende rondleiding.

Anneke Gout 
Projectmanager Zuidas