U bent hier:

Lid worden

Wat leuk dat je lid wilt worden, vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op!

Iedereen kan lid worden, ook als je niet in de buurt woont.

CONTRIBUTIE

We vragen een minimale bijdrage van 25 EURO PER JAAR, maar hopen natuurlijk van harte dat je een groot deel van de leden volgt door 100 EURO OF MEER over te maken op NL30INGB0004459928 ten name van Vereniging Irenebuurt Amsterdam. Het is ook mogelijk om aftrekbaar te schenken, dit is een gemakkelijke en interessante optie voor vrijwel iedereen. Lees hieronder verder.

WAAROM? 

Lidmaatschapsgelden en bijdragen zijn echt noodzakelijk om de informatievoorziening op peil te houden, gesprekken te blijven voeren en onderhouden met de gemeente en andere partijen. Helaas hebben we ook regelmatig uitgaven voor specialistisch onderzoek en rechtszaken tegen de gemeente als dialoog niets heeft opgeleverd en wij wel denken voor onze en jouw rechten op te moeten komen! Lees hier meer over het waarom en enkele behaalde successen.

AFTREKBAAR SCHENKEN

Het is mogelijk om binnen de Nederlandse belastingwet aftrekbaar te schenken aan de vereniging. Het enige dat ervoor nodig is, is een vijfjarig contract tussen de vereniging en de schenker waarin wordt vastgelegd dat gedurende minimaal vijf jaar eenzelfde bedrag per jaar wordt betaald. Dit gaat om een eenvoudig formulier, hier in te zien en te downloaden. Vul het in en geef het aan iemand van het bestuur of mail het aan bestuur@irenebuurt.nl.

Binnen de belastingwet wordt het gezien als een gift. In je belastingaangifte kun je deze aftrekbare kosten, ieder jaar opnieuw, opnemen. Er is geen drempelbedrag. We hopen met deze regeling een grote groep leden te vinden die 100 euro of meer per jaar willen schenken. In de hoogste belastingvoet betekent dat dus dat je netto ongeveer 50 euro betaalt. Stuur ons een mail (contact@irenebuurt.nl) als je dit graag wilt, of spreek iemand van het bestuur aan op straat. Bedankt alvast! Hierbij alvast enkele websites met informatie over schenken en giften aan verenigingen en stichtingen.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.